Вавилон звільнений

Oleksandr Zinkevych
2 min readFeb 16, 2021

Оновлення до Вавилону було успішним, і перша версія нашого відеоспоживання працює в прямому ефірі!

Оновлення під час виконання

У дусі автономного управління платформою, ми опублікували зміст оновлення середовища виконання в ланцюговій пропозиції тут у середу.

Однак, щоб забезпечити більш легкий перехід між останньою Олександрійською радою та першою Вавилонською радою, ми виконали фактичну операцію оновлення за допомогою нашого sudoключа в блоці № 1,292,265. Це було схвалено Радою в окремій пропозиції тут .

Оскільки це було просте оновлення часу виконання, а не цілком новий ланцюжок, усі значущі дані, пов’язані з попередньою тестовою мережею, були перенесені, за винятком більшості каналів та відеовмісту, які тепер мають нові метадані та вимоги до якості завдяки представлення нашого нового медіа-додатку.

Що нового?

На відміну від деяких попередніх випусків тестових мереж, Вавилон пропонує деякі дуже відчутні зміни для учасників тестової мережі. Мабуть, найсуттєвішим покращенням є випуск першої версії нашого споживчого інтерфейсу.

Оскільки зараз у нас є набагато зручніший для користування носій для споживання відео, завантажених на платформу, примітивний досвід роботи з медіа “Pioneer” був видалений.

У багатьох інших аспектах речі будуть здаватися цілком звичними в новій тестовій мережі для наших постійних учасників. Ролі здебільшого не змінюються за функціями та роботою, хоча вам слід перевірити найновіші посібники довідкової служби, щоб переконатися, що ви відповідаєте останнім вимогам до своєї ролі.

Розпочати

Ви можете переглянути першу версію програми вмісту тут .
Наш звичайний інтерфейс Pioneer можна знайти тут, як завжди.

Якщо вам потрібна будь-яка допомога для початку роботи, ми просимо вас спочатку проконсультуватися з нашим репозитарієм довідкової служби . Якщо у вас є додаткові запитання, опублікуйте їх Issuesтам, або запитуйте у нашій Telegram !

Токени tJOY можна замовити через нашу групу Telegram для тих, хто новачок у проекті, і для всіх, хто бажає взяти участь у одній із ролей платформи.

Застереження

Усі перспективні заяви, оцінки та зобов’язання, що містяться в цьому дописі в блозі, слід розуміти як дуже невизначені, необов’язкові та не гарантують точності та надійності. У повному обсязі, дозволеному законом, ні в якому разі Joystream, Jsgenesis або наші афілійовані особи, а також будь-який з наших директорів, працівників, підрядників, постачальників послуг або агентів не нестимуть жодної відповідальності перед будь-якою особою за будь-які прямі або непрямі втрати, відповідальність, витрати , претензії, витрати чи збитки будь-якого виду, будь то за контрактом чи деліктом, включаючи недбалість, або іншим чином, що виникають внаслідок використання цілого або частково цього повідомлення чи будь-яких посилань на веб-сайти третіх осіб.

Посилання на оригінальну статюю — https://blog.joystream.org/babylon-released/

--

--